Dyrevælfærdspartiet


Det er på tide at få et parti ind på Christiansborg, der primært vil tale dyrenes sag. Der er rigtig mange danskere, der ønsker bedre dyrevelfærd. Det er bare ikke nok at “synes om” på Facebook eller købe økologisk og fritgående kød en gang imellem.

Støt partiet og sagen. Giv dyrene en chance. Så vil vi prøve at få samlet danske dyrevenner, så vi kan få et parti og en stemme i dansk politik, der ALDRIG vil svigte dyrene.

Det er planen og hermed et løfte, at hvis danskerne giver os nok vælgererklæringer, så vil vi få de allerbedste dyrevelfærdsorienterede kandidater kørt i stilling til et hårdt arbejde på Christiansborg.

Det er på nuværende tidspunkt ikke relevant for Dyrevelfærdspartiet, at vi udtaler os om andre politiske emner nu. Det er derimod en selvfølge, at vores eventuelle mandater stilles til rådighed for den blok, der vil give Dyrevelfærdspartiet og danskerne mest dyrevelfærd.

Skal vi bekende kulør, så er vi grønne. Bæredygtighed og dyrevelfærd hænger jo sammen.

Vælgererklæringer er det vigtigste – Giv os dit tilsagn, så vi er klar når vi igen kan indsamle vælgerklæringer!

Vil du give tilsagn om en vælgererklæring, så send en mail til VE@dyrevelfaerdspartiet.dk.

Alle danske statsborgere over 18 år kan give en vælgererklæring til et nyt, dansk parti. Det betyder ikke, at man er forpligtet til at stemme på partiet, men at man mener, at partiet bør have ret til at opstille ved næste folketingsvalg.

Følg os på Facebook
Start en diskussion på partiets gruppeside
Hent partiets folder her
Dyrevelfærdspartiets masterplan på en A4


Alle henvendelser via e-mail email@dyrevelfaerdspartiet.dk